El Govern espanyol doblarà els recursos per pal·liar la pobresa infantil a l'estiu

L'Executiu aprovarà aquest divendres un pla de xoc per incrementar les beques als campaments urbans

Carmen Calvo promourà un "gran acord contra el sexisme" i el PSOE portarà l'abolició de la prostitució al Congrés

zentauroepp43747559 valencia 14 6 2018  pol tica  carmen calvo   ximo puig  el p180614150740

zentauroepp43747559 valencia 14 6 2018 pol tica carmen calvo ximo puig el p180614150740 / Miguel Lorenzo

1
Es llegeix en minuts
P. M.

El Consell de Ministres aprovarà aquest divendres un "pla de xoc" per millorar durant aquest estiu la situació dels nens que viuen en condicions paupèrrimes. L’acabada de nomenar Alta Comissionada contra la Pobresa Infantil, María Luisa Carcedo, ja va avançar que es "reforçarien" les beques, de manera que aquests nens puguin participar en elscampaments urbans que organitzen la majoria dels ajuntaments. I la vicepresidenta, Carmen Calvo, ha detallat aquest dijous que es "doblaran" els recursos econòmics governamentals perquè durant el juliol i l’agost hi ha "molts nens que ho passen malament i que no tenen una alimentació correcta ni de dret a vacances".

Notícies relacionades

Els diners estaran disponibles jadilluns, ja que en la majoria de municipis els campaments ja han començat i l’Executiu vol "garantir" que els menors "van a menjar" i tenen "activitats dignes" com més aviat millor. "Hem anat ràpid perquè s’ha d’intentar donar-los una solució", ha manifestat en una entrevista a TVE.

D’altra banda, la també ministra d’Igualtat ha avançat que vol promoure un "gran acord contra el sexisme de la societat" per trencar amb estereotips i millorar la situació de les dones, després que el 8-M i la sentència de 'La manada’hagin suposat un despertar feminista a Espanya. En aquest context, ha explicat a més que el PSOE, com a partit abolicionista, està "desitjant debatre i prendre decisions" en relació amb la prostitució i el tràfic. "Aquesta democràcia es mereix aquest debat a les Corts", ha assenyalat.