DESTACATS DEL DIA

Sánchez es posa al capdavant i altres notícies que has de saber avui, en un minut

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Aquestes són les notícies que has de conèixer avui:

1/ Sánchez, al capdavant. Segons l’enquesta del Gabinet d’Estudis Socials i Opinió Pública (GESOP) per a EL PERIÓDICO, el PSOE creix vuit punts amb el canvi de Govern i guanyaria els comicis amb 120 escons quan fa menys de dos mesos la fotografia electoral es tenyia d’intens taronja amb un Albert Rivera crescut davant de la corrupció del PP i una esquerra que dormia el somni dels justos.


2/ Rajoy abandona el seu escó al Congrés. El PP va comunicar la notícia divendres a la tarda a través d’un comunicat en què també s’ha especificat el desig de Rajoy de demanar el reingrés al Cos de Registradors de la Propietat tan bon punt es formalitzi la baixa.

3/ El Govern eliminarà el copagament farmacèutic dels pensionistes que suposarà un estalvi per als jubilats d’entre 450 i 500 milions d’euros.


Notícies relacionades

4/ Un descomunal Cristiano silencia una Espanya amb Personalitat (3-3). ‘La Roja’ remunta dues vegades però acaba cedint l’empat en una falta que Cristiano clava a l’escaire per firmar un ‘hat trick’.


5/ Rosalía, la diva total encén el Sónar 2018. Aquesta jove cantant de Sant Esteve de Sesrovires, després d’armar-la amb els cants flamencs antics del seu primer disc, s’endinsa ara subtilment en un territori urbà i electrònic.