ESDEVENIMENTS

Trobat el cadàver d'una nena acabada de néixer al celobert d'un edifici de Barcelona

Els Mossos d'Esquadra investiguen les circumstàncies de la mort del nadó

video 3363783 / periodico

1
Es llegeix en minuts
Óscar Hernández / Barcelona

Els Mossos d’Esquadra investiguen la mort d’un nadó el cadàver del qual ha sigut localitzat aquest dimarts al celobert d’un edifici de Gràcia, a Barcelona. El petit, les circumstàncies de la mort del qual encara no s’han determinat, era a l’escala del bloc número 231 del carrer de Roger de Flor. Segons els primers indicis, es tracta d’una nena acabada de néixer. Encara s’està pendent de l’autòpsia per conèixer les causes de la mort. La Divisió d’Investigació Criminal de la Regió Policial de Barcelona ha obert una investigació dels fets.

A primera hora del matí, una veïna va sortir a estendre la roba i va veure al celobert el que, en un primer moment, li va semblar un nadó, encara que dubtava que es tractés d’un ninot. En aquell moment, va trucar al 112, on se li va demanar que comprovés que no es tractava d’una ninot.

Tot seguit, la dona va acudir a una veïna de l’escala que té la clau de la porteria, que dona accés a aquest pati. Va ser llavors quan van veure que es tractava del cadàver d’un nen acabat de néixer que tenia encara el cordó umbilical enganxat amb una agulla d’estendre.

Moviment de llogaters

Notícies relacionades

Al cap de pocs minuts, van arribar els Mossos, que estan interrogant un per un tots els veïns de les finques 231 i 229, la contigua. Els agents estan buscant una dona embarassada que residís en aquestes finques. De moment, només han localitzat una dona que estigués embarassada, encara que aquesta va donar a llum fa un mes, amb la qual cosa ha quedat descartada.

Una de les veïnes que va trobar el nadó va explicar que a la finca "hi ha molts pisos de lloguer" i que hi ha "molt moviment de llogaters".