Detingut un home a Vigo per agredir i intentar atropellar la seva exparella

L'arrestat la va agafar del coll després de discutir amb ella pel règim de visites del seu fill en comú

zentauroepp43469020 graf4591  vitoria  espa a   24 05 2018   fotograf a facilita180530121935

zentauroepp43469020 graf4591 vitoria espa a 24 05 2018 fotograf a facilita180530121935 / Policia Naciona

1
Es llegeix en minuts
Europa Press / Vigo

Agents de la Policia Local de Vigo han detingut un veí de la ciutat de 37 anys per suposats delictes de violència de gènereamenaces agressió a la seva exparella, a qui presumptament va intentar atropellar i que va agafar del coll després de discutir pel règim de visites del seu fill en comú.

Segons ha informat la Policia Local, els fets van ocórrer cap a les 9.00 hores d’aquest dilluns, quan la Central d’Informació i Comandament va rebre un avís que havien intentat atropellar una dona al carrer Figueiro. Es va desplaçar una patrulla, a la qual es va aportar les dades del vehicle.

D’aquesta manera, quan els efectius es dirigien cap al lloc dels fets, van observar el vehicle en la intersecció entre els carrers Cabalaria i Casal d’Abaixo, pel que van procedir a aturar el conductor, que respon a les inicials O.I.F.

Mentrestant, una altra patrulla va anar a parlar amb la dona, que va explicar que poc abans havia discutit amb la seva exparella a l’interior del vehicle i en presència del fill en comú, de dos anys. Según va dir, tots dos s’estanseparant y van discutir pel règim de visites del menor.

Notícies relacionades

Llavors ella va deixar el nen a la guarderia, però ell, que havia abandonat el lloc poc abans, va tornar i "va accelerar cap a ella a tota velocitat". D’acord amb el relat de la dona, quan l’home va arribar a la seva altura, va frenar bruscament, va baixar del turisme i la va agafar del coll, empenyent-la contra un mur mentre l’amenaçava.

Com a conseqüència d’això, l’home va ser detingut per delicte de violència de gènere, amenaces i agressió. A més, es va comprovar que havia perdut la vigència del carnet de conduir i se li havia privat del dret a obtenir-ne un de nou, i per això el turisme va ser retirat per la grua i se li van instruir diligències judicials.