triomf a twitter

¿Si dibuixes una tortuga a l'examen, t'apujo la nota¿

Un professor intenta motivar els seus alumnes posant-los ¿picades d'ullet divertides¿ en els exàmens | En el Dia Oficial de la Tortuga els posava 0,15 punts més si dibuixaven un d'aquests animals

tortuga

tortuga

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

Va fer passar una bona estona als seus alumnes i també ho ha aconseguit entre els usuaris de Twitter. Un professor que es presenta en aquesta xarxa social com @vk____________ s ha penjat un fil divertit en què explica que acostuma a posar els seus alumnes alguna “picada d’ullet divertida” en els exàmens que els motivi per concentrar-se i riure una mica. En aquest cas: els va proposar de dibuixar una tortuga a canvi de posar-los un 0,15 més en la nota.

L’original idea no es va quedar a l’aula. L’examen va ser el 23 de maig i hi van prendre part alumnes de quart d’ESO (16 anys). Era el Dia Oficial de la Tortuga i el docent no va voler perdre l’oportunitat de fer-ne una de les seves. Però és que la jugada li va sortir tan graciosa que va decidir penjar a Twitter el que va batejar com el 'Top 5' de les creacions rebudes. Fins i tot va acompanyar les imatges d’un comentari de text. Aquí teniu el resultat: