Després d'un tall elèctric

Alerta de zombis en una ciutat de Florida

Els residents de la ciutat de Lake Worth van rebre de matinada l'alarma durant una apagada

zentauroepp38094269 serie the walking dead170911170722

zentauroepp38094269 serie the walking dead170911170722

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Ensurt de mort a la ciutat de Lake Worth (Florida). Les autoritats investiguen l’origen d’una alerta que van rebre els veïns diumenge passat sobre una apagada elèctrica i "activitat extrema de zombis" a la localitat, segons han informat mitjans locals.

El canal Wesh2 d’Orlando ha assenyalat que les autoritats de Lake Worth, al comtat de Palm Beach, van confirmar que el missatge no va ser enviat per ells i que algú va piratejar el sistema que avisa automàticament quan hi ha problemes en el subministrament elèctric.

El missatge començava dient "alerta d’apagada i de zombis per a residents de Lake Worth i Terminus" (una ciutat que apareix en la sèrie televisiva 'The walking dead'). 

Notícies relacionades

Després d’assenyalar que la falta d’energia afectava 7.318 clients de determinades àrees, informació que formava part de l’alerta automàtica, el missatge afegia que s’estava produint "una activitat extrema de zombis".

Ben Kerr, especialista en comunicacions de Lake Worth, va remarcar que estan analitzant els altres missatges del sistema d’alertes per veure si també hi ha alteracions.