A CARMONA

Apunyalat per un home que es va negar a pagar una cervesa

L'agressor es va atrinxerar a casa seva i, abans de ser detingut, va amenaçar de fer esclatar bombones de butà

El dependent de la botiga ferit va morir després de ser traslladat a un hospital de Sevilla

jcarbo43426395 carmona180520204938

jcarbo43426395 carmona180520204938 / Fermin Cabanillas

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Un dependent xinès d’una botiga de Carmona (Sevilla) va morir aquest dissabte després de ser apunyalat amb una arma blanca per un home que es va negar a abonar l’import d’una ampolla de cervesa. L’agressor, després de tancar-se a casa seva, va ser detingut per la Guàrdia Civil.

Fonts de l’institut armat han explicat que cap a les 20.30 hores d’aquest dissabte passat van rebre un avís que alcarrer San Pedro de Carmona hi havia una persona ferida per una agressió d’arma blanca. Quan hi van arribar els guàrdies civils, l’home ja estava sent atès per sanitaris. Després de ser traslladat a l’Hospital Virgen Macarena, a Sevilla, va morir.

La Guàrdia Civil ha informat que quatre testimonis van oferir dades clau per a la investigació, com la matrícula del vehicle que va utilitzar el presumpte agressor. Les mateixes fonts han assenyalat que es tractava d’"una persona coneguda a la localitat". Per això, diverses patrulles es van personar al seu domicili, al barri de San Blas.

Veïns desallotjats

Notícies relacionades

L’home es va resistir a sortir de cada i va tirar diversos objectes per intentar agredir els agents. També va amenaçar de fer explotar bombones de butà, cosa que va obligar els agents a desallotjar els veïns de cases limítrofes. Cap a les 5.20 de la matinada, l’agressor va ser detingut i traslladat a les dependències de la policia local.

L’alcalde de Carmona, Juan Ávila, ha lamentat els fets i ha dit que "ningú s’explica al poble com estava en llibertat algú amb més de cent antecedents".