Als EUA

Un home mor al Florida per l'explosió del seu cigarret electrònic

L'artefacte va sortir disparat com un projectil i li va anar a para al cap

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Un home de 38 anys ha mort a Florida per l’explosió del seu cigarret electrònic, en què dos fragments que li van anar a parar al crani van posar fi a la seva vida. Es tracta de la primera mort per aquesta causa coneguda als Estats Units. El sinistre va passar el 5 de maig a casa seva, on els Bombers van acudir després que se’ls notifiqués un incendi.

Quan van arribar-hi, van entrar una habitació en flames, el lloc on jeia la víctima. Segons l’autòpsia, tenia cremades al 80% del cos, tot i que la mort va ser causa d’un "projectil al cap", els fragments del cigarret electrònic, fruit de l’explosió.

Notícies relacionades

El cigarret que li va causar la mort a Christopher D’Elia era del fabricant Smok-e Mountain, de les Filipines, un dispositiu encara sense regular i sense característiques de seguretat, d’acord amb un portal sobre cigarrets electrònics.

No és la primera vegada que passen accidents d’aquest tipus. Segons mitjans nord-americans, entre el 2009 i el 2016 van explotar o es van incendiar almenys 195 cigarrets electrònics, i, tot i que no van provocar morts en aquell període, les explosions van causar 133 lesions, 38 de les quals, de gravetat.

Temes:

Tabaquisme