A la Noguera

Vídeo del salvatge avançament d'un cotxe a un ciclista a Balaguer

Els Mossos han obert una investigació després de la denúncia a través de Twitter

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Les imatges posen els pèls de punta. Un ciclista ha denunciat a través de Twitter el salvatge avançament a un company que s’estava entrenat en una carretera de Balaguer (Noguera). L’automòbil passa molt a prop seu i a gran velocitat. El vídeo ha provocat un debat a la xarxa i ha despertat la indignació d’altres ciclistes víctimes molt freqüentment de la imprudència d’alguns conductors.

Notícies relacionades

Els Mossos han respost a la difusió de les imatges i aquest dimecres, han comunicat, van obrir una investigació per localitzar el conductor. En les imatges la policia ha pogut veure la matrícula del cotxe.

La sinistralitat dels ciclistes és la que ha augmentat de manera més notable a les carreteres catalanes. En general, la mortalitat per accidents de trànsit va pujar un 9,7% l’any passat a les vies interurbanes de Catalunya, on es va disparar especialment la xifra de motoristes morts, que van augmentar un 31%, ja que van passar de 35 a 46, i gairebé es va triplicar la de ciclistes, que van passar de 4 a 11.

Temes:

Bicicletes