Moren tres persones a l'estavellar-se una avioneta a Tarragona

4b5r7249

4b5r7249 / RICARD CUGAT

1
Es llegeix en minuts

Tres persones han mort aquesta tarda en un accident d’avioneta ocorregut a la comarca de la Ribera d’Ebre, a Tarragona, segons han informat els Bombers de la Generalitat.

L’aparell s’ha estavellat entre les poblacions de Vinebre i Flix, al costat de la carretera T-2237, i hi viatjaven tres ocupants, que, segons les primeres informacions, han mort en l’accident.

"Segons les primeres informacions hi hatres víctimes mortals, la nacionalitat de les quals encara no està confirmada", ha indicat el cos de Bombers en una publicació al seu compte de Twitter.

L’accident de l’aeronau ha provocat unincendide matolls de 150 metres quadrats que ja ha estat extingit, han afegit els Bombers.

Notícies relacionades

Segons Protecció Civil, l’avioneta s’havia enlairat de l’aeroport de Tires Cascais de Portugal i es dirigia a l’aeròdrom de Reus (Tarragona).

Fins al lloc de l’accident s’hi han desplaçat cinc dotacions dels Bombers, així com quatre dotacions dels Mossos d’Esquadra i la unitat tècnica de seguretat aèria per intentar aclarir les causes de l’accident.