DESPRÉS DE LA SENTÈNCIA DE LA VIOLACIÓ DELS SANFERMINES

La Policia investiga la publicació de dades de la víctima de 'La manada'

Es va filtrar fins i tot el nom, els dos cognoms, un parell de fotos i el perfil de LinkedIn

zentauroepp43152732 manada180502183459

zentauroepp43152732 manada180502183459 / Chema Moya

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Agencias

La Unitat de Ciberdelinqüència de la Policia Nacional està analitzant si s'han publicat en les últimes hores dades personals de la jove madrilenya víctima de ‘La manada' que puguin ser constitutives de delicte. Segons publicava ‘VozPopuli', ‘Forocoches' i ‘Burbuja.info' –els dos fòrums més grans d'Espanya– van publicar durant unes hores presumptes dades personals de la víctima.

A través d'aquestes dades, es van aconseguir fins i tot dades com el nom, els dos cognoms i un parell de fotos. Fins i tot van accedir al seu perfil de Linkedin.

Segons ha informat en un tuit publicat en el seu compte oficial, la unitat policial està investigant si es podrien haver publicat dades personals i privades, com ara el DNI, de la víctima de ‘La manada'. "A la xarxa, i al món real, NO tot s'hi val", ha indicat la Policia Nacional en el seu missatge publicat a la xarxa social, acompanyat del següent 'hashtag': "#Respeto".

Notícies relacionades

Tot i que els fils principals ja s'han esborrat, alguns usuaris dels fòrums continuen publicant informació confidencial a la xarxa.

El col·lectiu feminista Andrea també ha assenyalat diversos mitjans que han aportat informació de la víctima: