BARALLA

Perdigonades de matinada: una baralla a Toledo provoca 19 ferits

Almenys 11 persones han hagut de ser ateses per trets

policianacional-pag-policanacional

policianacional-pag-policanacional

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

Dinou persones han resultat ferides de caràcter lleu, onze de les quals, com a mínim, per trets d'una escopeta de perdigons, en una baralla que s'ha produït aquesta matinada a Lominchar (Toledo), i han estat traslladades fins a l'Hospital Virgen de la Salud de Toledo.

Segons el servei d'emergències 112 de Castella-la Manxa, la baralla s'ha produït, per causes que es desconeixen, a les 4.54 hores a la plaça José Antonio de Lominchar.

En la baralla han resultat ferides set dones i quatre homes d'entre 17 i 29 anys, i un altre home i una altra dona, dels quals no es coneix l'edat, segons el 112, tot i que el nombre de ferits és més elevat, ja que una part s'han dirigit al centre de salut de Lominchar i des d'allà s'han traslladat a l'Hospital de Toledo.

Notícies relacionades

En aquest sentit, fonts del Servei de Salut de Castella-la Manxa (Sescam) han explicat que a l'Hospital Virgen de la Salud han arribat 19 persones, a les quals s'estan curant les ferides, tot i que totes són de caràcter lleu. Part dels ferits ja han estat enviats a casa després de ser atesos, i està previst que a la resta se li vagi donant l'alta al llarg del matí, han afegit aquestes fonts.

A causa de la magnitud de la baralla, s'han traslladat fins al lloc dels fets tres UVI mòbils, tres ambulàncies de suport vital bàsic (SVB) i un metge d'urgències que han traslladat part dels ferits a l'Hospital Virgen de la Salud, mentre que una altra part s'ha desplaçat per mitjans propis al centre hospitalari. També han intervingut en l'incident agents de la Guàrdia Civil i membres de l'Agrupació de Protecció Civil de Lominchar, ha indicat el 112. 

Temes:

Tirotejos