ACTUACIÓ POLICIAL

Detingut el sospitós d'una agressió sexual a la Universitat de Múrcia

Una altra jove denuncia a Cadis que van abusar d'ella durant la festes d'un poble

rcurso-polica

rcurso-polica

1
Es llegeix en minuts

La Policia Nacional ha detingut aquest divendres  a la tardael sospitós d'una presumpta agressió sexual a una alumna de la Universitat de Múrcia, que divendres denunciava haver patit abusos durant la celebració d'una festa universitària alCampus d'Espinardo.

El presumpte agressor ha estat interrogat per intentar aclarir els fets i posteriorment, segons confirmen fonts policials, s’ha posat a disposició del jutjat de guàrdia. A més del sospitós, els agents també han investigat els seus amics, així com els amics i amigues de la víctima.

I és que, segons ha manifestat la víctima, una jove de 19 anys, a l'agent que es va desplaçar fins al lloc del fets, va conèixer el noi durant la festa i, posteriorment, van decidir anar a un lloc més apartat.

La jove, que anava beguda, va perdre el coneixement i al despertar-se va veure el noi abusant sexualment d'ella. Ella li va demanar que deixés de fer-ho, però ell no li va fer cas.

Atac a Cadis

A Cadis,  una jove de Zahara de los Atunes, població pertanyent a Barbate, ha denunciant a les dependències de la Guàrdia Civil haver patit abusos sexuals durant les festes celebrades fa unes setmanes en el municipi gadità de Vejer de la Frontera.

Notícies relacionades

Així ho han confirmat aquest dissabte a Europa Press fonts de la Guàrdia Civil, que han precisat que la jove va denunciar els fets el 13 d'abril passat i que, per això, s'està investigant dos homes de Vejer que estan en llibertat amb càrrecs a l’espera d'un judici per aquests fets.

Per la seva banda, l'alcalde de Vejer, José Ortiz (PP), ha confirmat que l’institut armat està investigant, i ha assenyalat que la pròxima setmana hi haurà una "nota testifical" als jutjats de Barbate.