milers d'adhesions

La petició a Change.org per inhabilitar els magistrats de 'La manada' supera les 700.000 firmes

Milers de firmes contràries a una sentència que assegura que "no hi va haver violència i intimidació" en l'agressió sexual a la jove de 18 anys

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La plataforma de peticions Change.org ha posat en marxa una iniciativa per exigir al Tribunal Suprem la inhabilitació dels magistrats  de l'Audiència de Navarra que han redactat la condemna a només nou anys de presó per als cinc membres de 'La manada' per l'agressió a la jove madrilenya de 18 anys als Sanfermines del 2016.

► Sentència de ‘La manada’: última hora en directe

Sentència de ‘La manada’: última hora

"Atès que el tribunal encarregat de dictar sentència al judici de 'La manada' entén que no hi va haver violència i intimidació en aquest cas, sol·licito la inhabilitació dels magistrats que el componen". Així és com comença la proposta que ja supera les 700.000 firmes aquest divendres. La petició es va iniciar només tres hores després de conèixer-se la sentència.

Notícies relacionades

La petició de Change.org afirma que "en un país en què tenim un problema de violència masclista tan greu, no podem permetre'ns jutges i magistrats que considerin que perquè hi hagi agressió sexual no n'hi ha prou que 5 homes agredeixin una jove indefensa i en estat d'embriaguesa a la qual, posteriorment van abandonar i van robar el telèfon perquè no pogués ser auxiliada".