DESTACATS DEL DIA

La renda garantida s'embarranca al néixer i altres notícies que has de saber avui, en un minut

getthumbsbyfilename

getthumbsbyfilename

1
Es llegeix en minuts

Les notícies que has de saber avui:

1/ La renda garantida s'embarranca al néixer. La prestació que s'havia de començar a cobrar el 15 de setembre té més de 40.000 expedients pendents de resolució o denegats amb arguments "injustos", segons la Comissió Promotora de la Renda. La Conselleria de Treball ha rebatut les dades quantitatives i qualitatives.


2/ El Pacte de Toledo proposarà apujar les pensions amb l'IPC i altres factors. Des de la reforma del 2014, les pensions pugen un mínim del 0,25% a causa del dèficit de la Seguretat Social i perquè ja no es té en compte la inflació, cosa que ha generat una onada de protestes socials.


3/ Macron recolza ara les intencions de Trump per renegociar l'acord amb l'Iran. Dos dia després d'haver dit que no hi ha una alternativa a l'acord nuclear amb l'Iran, el cap de l'Elisi es va alinear amb les posicions de Trump al dir que treballarà per negociar un nou acord.


Notícies relacionades

4/ A. J. Finn, de trastorn bipolar a thriller supervendes de Sant JordithrillerLa dona a la finestra, debut amb pseudònim de l'editor novaiorquès Daniel Mallory, reafirma la seva condició de fenomen internacional. “El meu trastorn bipolar em va ajudar a sentir empatia, clau per posar-te en la pell dels personatges, i a tenir disciplina, necessària per escriure un llibre”, explica l'editor i novel·lista.


5) Jornada de semifinals de Champions. Un gran Liverpool no va aconseguir ahir a la nit rematar el Roma. Aquest dimecres, duel entre els favorits, Madrid i Bayern.