persecució

Un home s'enfronta amb una motoserra i un ganivet a la policia a Palafrugell

Agents locals i dels Mossos aconsegueixen reduir-lo quan ensopega i cau

Un vídeo capta la persecució i també les desenes de cops de porra quan és a terra per forçar-lo a deixar anar el ganivet

Un home s’enfronta amb una motoserra i un ganivet a la policia a Palafrugell. / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Un home armat amb una motoserra i amb un ganivet ha sembrat el pànic la matinada de dimecres a dijous a Palafrugell. El detingut, segons fonts policials, venia de generar un aldarull al bar Sol de Nit. Ha estat interceptat, per la Policia Local de Palafrugell i els Mossos d'Esquadra, quan era a l'interior del seu vehicle, aparcat al costat de la gasolinera del carrer de Torroella. 

L'home, al ser atrapat pels agents, ha sortit del vehicle armat amb una motoserra en marxa i un ganivet. Dues armes amb què ha amenaçat els policies, que l'han anat envoltant fins que la gasolina de la motoserra s'ha acabat. En aquest instant arrenca un vídeo gravat per un veí.

En la seqüència s'hi aprecia com els policies li tiren aleshores un objecte que aconsegueix que l'home perdi el control de la motoserra. Després de deixar-la anar, arrenca a córrer ja només amb el ganivet a la mà. 

El vídeo mostra la persecució policial, que acaba quan l'home ensopega i cau a terra. Llavors l'envolten policies locals i agents dels Mossos, que amb la porra extensible desplegada peguen desenes de vegades a l'home, segons sembla, perquè deixi anar el ganivet. Durant la gravació se senten constantment crits de "¡deixa anar el ganivet!" dels policies. 

Notícies relacionades

Els policies han sol·licitat l'assistència d'una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) per sedar-lo ja que estava "fora de control". Segons els Mossos, dos agents del cos català i un tercer del cos municipal han estat ferits lleus durant l'enfrontament. 

Al detingut se li atribueixen delictes d'amenaces i atemptat contra agent de l'autoritat.