SUCCESSOS

Els Mossos detenen un dels implicats en la baralla de Cornellà i la Policia investiga un suïcidi

Algunes de les víctimes van rebre cops al cap quan ja estaven inconscients a terra

Baralla a Cornellà. / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els Mossos d'Esquadra han detingut una persona per haver participat en la baralla multitudinària de dissabte passat, dia 7, a Cornellà de Llobregat (Barcelona), en què tres joves van resultar ferits greus. Els Mossos d'Esquadra han arrestat un dels suposats agressors d'aquesta batussa, la investigació de la qual segueix sota secret de sumari, en mans del Jutjat d'Instrucció número 3 de Cornellà. D'altra banda, s'investiga si un noi que es va suïcidar dimarts passat a Madrid, pot ser un altre dels agressors, que hauria fugit per por de les represàlies.

Notícies relacionades

Aquesta persona, que es va tirar d'un onzè pis i va deixar una nota el contingut de la qual no s'ha fet públic, anava indocumentada, i la Policia Nacional encara està pendent de confirmar la seva identitat. Segons fonts policials, joves vinculats a una facció violenta dels Boixos Nois, veïns de Cornellà, l'Hospitalet i Esplugues, han fugit de l'àrea metropolitana al saber que han estat identificats. Alguns d'ells van iniciar la batussa amb un grup de joves de Gavà i altres van ser cridats per engrandir el grup, fins a arribar a una vintena.

La baralla es va produir dissabte cap a les sis del matí a la carretera d'Esplugues de Llobregat i va ser gravada per alguns veïns de la zona. Durant la picabaralla, alguns joves van ser estomacats i van rebre puntades de peu al cap fins i tot quan ja estaven a terra i semblaven inconscients. Algunes de les persones que apareixen en el vídeo portaven pals que utilitzaven per pegar amb violència a altres joves al cap, fins i tot quan estaven inconscients a terra. Segons una de les versions, la baralla va començar per un motiu tan nimi com un cigarret.