A LAS TORRES DE COTILLAS

Assassinats a cops una dona i el seu fill adult a Múrcia

Els cossos han sigut descoberts per l'altre fill de la víctima

zentauroepp42684839 graf1201  las torres de cotillas  murcia   27 03 2018  mur08180327123145

zentauroepp42684839 graf1201 las torres de cotillas murcia 27 03 2018 mur08180327123145 / CRISTOBAL OSETE

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Una dona i el seu fill, dels quals no han transcendit les identitats, han sigut trobats morts a primera hora del matí amb clars signes de violència en una vivenda de Las Torres de Cotillas (Múrcia) pel fill gran i germà de les víctimes, ha informat a Efe la Guàrdia Civil.

Els cossos han sigut trobats al voltant de les 6.50 hores per aquest home, que s'ha dirigit molt alterat a un forn pròxim per comunicar el doble crim i després a la caserna de la Guàrdia Civil, on els investigadors li estan prenent declaració.

Segons un portaveu d'aquest cos, no es descarta cap hipòtesi en aquest doble homicidi, comès amb un objecte contundent, en vista del tipus de lesions de les víctimes, que encara no ha sigut trobat pels investigadors.

Segons el testimoni dels que l'han atès al forn, l'home estava molt nerviós, a penes se l'entenia al parlar i tenia les mans tacades de sang. El pare de família no era a la vivenda, ja que havia passat la nit cuidant un parent, segons han explicat els veïns.

Descobert pel germà

La Guàrdia Civil ha informat, per la seva part, que el noi s'ha desplaçat a la caserna de la població per comunicar la troballa dels cossos sense vida de la seva mare i el seu germà petit.

Notícies relacionades

Els fets han tingut lloc al número 52 del carrer Asturias de Las Torres de Cotillas, una vivenda unifamiliar adossada que poc abans del migdia seguia acordonada. Els dos cadàvers encara són a l'interior de la vivenda a l'espera que arribi l'autoritat judicial perquè ordeni l'aixecament dels cossos i el seu trasllat a l'Institut de Medicina Legal de Múrcia.

Al porxo de la casa, hi ha tres agents de la policia científica que recullen proves del crim i porten a terme una inspecció.