INICIATIVA SOLIDÀRIA

Obertes les inscripcions a les colònies d'estiu d'EL PERIÓDICO i Fundesplai

'Estiu de colònies', que compleix la seva tercera edició, està dirigit a xavals d'entre 7 i 12 anys

El programa ofereix cinc tandes d'una setmana, amb un preu de només 298 euros

zentauroepp42457454 mas personas   fotos de les col nies de l any passat  en con180315143142

zentauroepp42457454 mas personas fotos de les col nies de l any passat en con180315143142

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

EL PERIÓDICO i Fundesplai han obert el període d’inscripcions per a la tercera edició del seu programa de colònies d’estiu dirigit a nens i nenes d’entre els 7 i els 12 anys. La col·laboració de les dues entitats fa aquesta oferta especialment atractiva pel contingut i la qualitat de les activitats i instal·lacions.

    

L’Estiu de colònies amb EL PERIÓDICO pretén ser una alternativa assequible i de gran qualitat per a les famílies que no volen renunciar a oferir les millors opcions d’oci als seus fills. El preu de les colònies és de 350 euros per una setmana. Però si la inscripció es fa abans del divendres 3 d’abril es podran beneficiar d’una oferta molt especial: una setmana de colònies per només 298€.

    

El programa inclou cinc torns de colònies, que es desenvoluparan entre el 24 de juny i el 25 de juliol. La durada de les colònies és de set dies, amb inici en diumenge i final en dissabte, de manera que els pares poden acompanyar els fills fins al lloc d’acollida i conèixer de primera mà l’entorn i les excel·lents instal·lacions on s’allotjaran. El preu inclou la pensió completa i tots els materials necessaris per portar a terme les activitats programades.

    

Amb aquesta tercera edició, EL PERIÓDICO i Fundesplai volen donar continuïtat a l’èxit i a la bona acollida del programa posat en marxa fa dos anys. Aquest 2018 els nois i noies també disfrutaran d’un pla d’activitats que inclou esports, piscina i activitats aquàtiques, contacte amb la naturalesa, jocs de camp i tallers plàstics i d’oci.

REPORTERS

Com a complement d’aquest ampli pla d’activitats, els nois i noies també tindran l’oportunitat de fer de reporters: hauran de portar a terme una investigació i elaborar informació sobre un succés que es desenvolupa als voltants de la casa. I, a l’acabar l’estada, marxaran cap a casa amb un exemplar d’EL PERIÓDICO de les seves colònies, on ells seran els verdaders protagonistes.

    

Les activitats estan coordinades per monitors experts, tots ells amb àmplia i contrastada experiència. Totes les cases incloses en l’oferta compten amb les millors condicions que ofereix Fundesplai, estan equipades amb piscina i ubicades en uns emplaçaments amb grans atractius.

    

Les cases de colònies que EL PERIÓDICO i Fundesplai han seleccionat per a aquesta tercera edició del programa se situen en llocs privilegiats de la geografia catalana. Els cinc torns es realitzaran a Company (Vilanova de Sau), del 24 al 30 de juny; Cal Pons (Puig-reig), de l’1 al 7 de juliol; els Porxos (pantà de Sau), del 8 al 14 i del 15 al 21 de juliol i la Traüna (Montseny), del 22 al 28 de juliol.

Notícies relacionades

    

Per a més informació i reserves es pot consultar la pàgina web http://estiudecolonies.elperiodico.cat o trucar al 93 474 46 78. H