l'operatiu policial

Àudio: Així va capturar la Guàrdia Civil Ana per la mort de Gabriel Cruz

Un agent relata com van detenir la parella del pare del nen quan transportava el cadàver en el maleter d'un cotxe

1
Es llegeix en minuts

La Guàrdia Civil ha trobat aquest diumenge el cadàver de Gabriel Cruz, el nen desaparegut el 27 de febrer a Las Hortichuelas (Almeria), en el maleter del cotxe d'Ana Julia Quezada, parella del pare del menor. La dona ha sigut detinguda pels agents, que feia dies que li seguien la pista. Un àudio al qual ha tingut accés EL PERIÓDICO gravat per un agent detalla com han aconseguit arrestar la sospitosa i trobar el cadàver de Gabriel Cruz

Aquesta és la transcripció de l'àudio en què un guàrdia civil explica com han detingut Ana Julia Quezada:

"Bé nois, com que ja surt a les notícies, doncs ja us ho puc explicar. Divendres vam prendre declaració a la negra perquè piqués. Li vam posar un esquer a veure si hi queia perquè ja sospitàvem d'ella per unes càmeres de seguretat en què havíem vist les matrícules d'un cotxe que era familiar.

Notícies relacionades

Resulta que la negra s'ha posat nerviosa i aquest matí ha anat a treure el nen del pou on el va tirar el mateix dia... el mateix dia que el van segrestar... o que el va segrestar ella, això és el que ens falta encara per determinar.

Sembla que el nen està mort des del dia 1. Ja tenim les fotografies suficients. Hem vist com el treia del pou. Tot això m'ho han explicat els companys. Hi ha fotografies i ara mateix doncs... l'han seguit fins a Vícar i allà, quan ha entrat en el garatge, els meus companys de l'EDOA i de la UCO han entrat en el garatge i el nen estava en el maleter i la negra detinguda"