Detingut un noi que no va deixar entrar la seva mare a casa perquè estava de festa

Està acusat d'atemptat a l'autoritat perquè es va enfrontar a la policia

rcurso-polica

rcurso-polica

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La Policia Nacional va detenir divendres a Gijón un noi de 25 anys que no va deixar entrar la seva mare al pis familiar perquè hi havia organitzat una festa.

Va ser la dona, que només volia entrar al domicili, la que va alertar la policia, segons han informat diferents mitjans locals.

Els agents van respondre a l'avís de la dona, que va assegurar que no podia entrar a casa seva perquè hi havia la clau per dins i el seu fill, que era a l'interior, no li volia obrir la porta.

Notícies relacionades

Els agents van sentir música molt alta i les veus de diverses persones i per tant van estimar que s'estava celebrant una festa a la casa aprofitant que la propietària estava treballant. L'arribada de la policia va fer que el fill obrís la porta de la casa i hi permetés l'entrada de la seva mare, que va demanar a tots els amics que abandonessin immediatament casa seva.

El noi, molest pel final inesperat de la seva celebració, es va enfrontar als agents, a qui va increpar i va envestir. Per la seva actitud agressiva, va ser detingut per atemptat a agent de l'autoritat. L'arrestat ja tenia antecedents per lesions i delictes contra el patrimoni.