AQUEST DILLUNS

Mor un home en un incendi a Sant Boi

Una dona ha sigut evacuada il·lesa de la casa

Un home gran ha mort aquest dilluns al matí en l’incendi d’una casa unifamiliar de Sant Boi de Llobregat. / ACN

1
Es llegeix en minuts

Un home d'avançada edat ha mort aquest dilluns al matí en l'incendi d'una casa unifamiliar de Sant Boi de Llobregat (Baix Llobregat), han informat els Bombers de la Generalitat.

A l'interior de la vivenda, el número 14 del carrer Lilàs, hi han trobat també la seva dona, que ha sigut evacuada i atesa in situ pel Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), encara que ha resultat il·lesa.

Els serveis d'emergències han sigut alertats del foc a les 05.42 hores i han mobilitzat vuit dotacions dels bombers, que ja han donat per controlat el foc.

A l'arribar, s'han trobat amb un foc totalment desenvolupat i han pogut evacuar la dona a través del balcó del pis superior, mentre que l'home, que estava a la planta baixa, ja havia mort.

Notícies relacionades

Cap a les 06.20 hores, s'ha donat per controlat el foc, que ha començat per motius que encara es desconeixen i que s'estan investigant.

En el lloc també han treballat quatre unitats del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), efectius de la Policia Local i set patrulles dels Mossos d'Esquadra que s'han fet càrrec de la investigació i de les diligències judicials