Un home clava tres punyalades a la seva parella davant els seus fills a Madrid

La dona pateix ferides però no es tem per la seva vida, mentre que l'agressor ha sigut detingut

rcurso-polica

rcurso-polica

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

Un home de 51 anys va clavar tres punyalades, dues a l'esquena i una al pit, a la seva parella, de 45 anys, en presència dels seus fills menors al districte de Villaverde. Els fets van passar diumenge al voltant de les 10 hores. La dona va ser ingressada a l'Hospital 12 de Octubre en estat moderat però va ser donada d'alta el mateix dia, segons han confirmat fonts del centre.

L'agressor, que té antecedents per fets similars, va ser detingut al mateix domicili i traslladat a la comissaria del districte d'Usera-Villaverde.

Notícies relacionades

Segons ha confirmat un portaveu de la Prefectura Superior de Policia de Madrid, després de la informació avançada perEl Mundo, tot va començar amb una baralla domèstica encara sense aclarir per part dels agents encarregats de la investigació.

Tots dos, d'origen marroquí encara que nacionalitzats espanyols, es trobaven al domicili conjugal situat en l'esmentat citat districte madrileny quan, després d'aquesta discussió, l'home li va clavar fins a tres punyalades amb una arma blanca. Tot això amb els dos fills de la parella presenciant els fets.