A ABRERA

Detinguda per simular un robatori a la seva botiga

La dependenta d'un comerç canvia la seva versió d'un atracament per cobrar l'assegurança

mossos

mossos

1
Es llegeix en minuts

Els Mossos d'Esquadra van detenir dimecres una dona de nacionalitat espanyola, 53 anys i veïna d'Abrera (Baix Llobregat) com a presumpta autora d'un delicte de simulació de delictes i un altre d'estafa.

Els fets van passar el 15 de novembre del 2017, quan la dependenta d'una botiga va denunciar a la Policia Local d'Abrera que li havien robat 500 euros de la botiga però que no havia vist els autors.

L'agent de la recepció de la Policia Local d'Abrera la va informar que normalment les companyies asseguradores no cobreixen els robatoris. Llavors la detinguda va canviar la versió dels fets i va denunciar que havia sigut víctima d'un robatori amb violència i intimidació al seu establiment, motiu pel qual l'agent la va derivar a les dependències dels Mossos d'Esquadra.

Els investigadors es van posar en contacte amb l'asseguradora, que va informar que la persona denunciant havia cobrat 560 euros de la companyia.

Notícies relacionades

Finalment els agents van detenir la denunciant com a autora d'un delicte de simulació de delictes i per un delicte d'estafa, i la dona va quedar en llibertat després de declarar en seu policial a l'espera que la citi el jutge.

Els Mossos recorden que la denúncia falsa es castiga penalment com un delicte contra l'Administració de Justícia i subratllen que la comissió d'un delicte d'estafa pot estar penat amb entre sis mesos i tres anys de presó si la quantia del frau supera els 400 euros.