DESTACATS DEL DIA

El 155 plana sobre la immersió lingüística i altres notícies que has de saber avui, en un minut

zentauroepp42078066 madrid 14 02 2018 pleno del congreso de los diputados  en la180215142300

zentauroepp42078066 madrid 14 02 2018 pleno del congreso de los diputados en la180215142300 / JUAN MANUEL PRATS

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Aquestes són les cinc notícies que has de saber avui:

1) Rajoy estudia tirar del 155 per torpedinar la immersió lingüística. Entre les mesures educatives que sospesa el Govern hi ha incloure el castellà com a llengua vehicular a Catalunya. ERC i PDECat insten Puigdemont a deixar pas per frenar la intromissió de Rajoy.


2) Interior investiga si entre els escortes de Puigdemont hi ha més mossos. Una quinzena d'agents de seguretat protegeixen a Brussel·les l'expresident de la Generalitat i la conselleria vol saber si hi ha policies que l'han acompanyat de "manera puntual".

Puigdemont, el 22 de gener, després de participar en un acte acadèmic a la Universitat de Copenhaguen. / EFE / RICARDO RAMÍREZ


3) El caos del Raval assetja Colau. Ocupacions i narcopisos multipliquen les càrregues de l'oposició contra l'alcaldessa.

L’edifici, al número 1 del carrer de Sant Ramon, a la cantonada amb el carrer de Sant Pau, té 11 vivendes / FERRAN NADEU / EFE VÍDEO


Notícies relacionades

4) Als EUA es van coneixent detalls de la massacre en un institut de Florida. L'últim, que l'FBI estava avisat de les intencions del jove Nikolas Cruz.

Nikolas Cruz (centre), amb la seva advocada defensora Melissa McNeill. / REUTERS

5) Wes Anderson enamora la Berlinale amb el seu conte caní. El director nord-americà obre el festival amb l'exuberant Isla de perros.

REUTERS / FABRIZIO BENSCH / Wes Anderson (al centre, cinquè per la dreta), amb els actors que posen les veus a 'Isla de perros'. /