Ho explica a Twitter

Un regidor de Badalona es fa 'amic' del lladre que li volia robar el mòbil

José Téllez, de Guanyem Badalona en Comú, va convidar a esmorzar el carterista després de frustar-li el furt

El regidor de Guanyem Badalona en Comú i tercer tinent d’alcalde, José Téllez, aquest dimarts durant una roda de premsa on va ser recolzat pels seus companys de govern.

El regidor de Guanyem Badalona en Comú i tercer tinent d’alcalde, José Téllez, aquest dimarts durant una roda de premsa on va ser recolzat pels seus companys de govern. / JORDI PUJOLAR / ACN

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Un carterista va intentar prendre el telèfon mòbil del regidor de Badalona Josep Téllez quan era a l'estació de metro de Sagrada Família (Barcelona) i, després d'aconseguir frustrar el robatori i conversar amb el pispa, el va acabar convidant a esmorzar.

"M'han intentat robar al #metroBCN i he acabat esmorzant amb el meu carterista. Ha estat una experiència molt maca i crec que tots dos hi hem acabat guanyant alguna cosa. Que dur que és intentar sobreviure en aquest país, que dur", va publicar ahir el regidor de Guanyem Badalona en Comú al seu compte de Twitter.

Téllez ha explicat que estava esperant el metro i carregant el mòbil en un dels dispositius de càrrega instal·lats a l'andana quan una persona asseguda al seu costat el va avisar que algú li havia pres el mòbil sense que ell se n'adonés.

"Estava cansat i m'estava adormint. Algú em va despertar i jo vaig sortir corrent darrere de la persona que m'havia agafat el mòbil. Vaig aconseguir interceptar-la i li vaig explicar que el mòbil era molt important per a mi, pels contactes i la informació, i que segurament li podria donar més diners jo del que val el mòbil", ha assegurat Téllez.

Notícies relacionades

El regidor ha destacat que, després de conversar un parell de minuts amb aquella persona, "es va mostrar molt avergonyida i em va explicar que estava desesperat, que no trobava feina i que la seva dona estava embarassada".

Josep Téllez ha assenyalat que, després de tornar-li el mòbil, van caminar junts fins a un caixer, on el regidor li va entregar 40 euros, i després el va convidar a esmorzar en un forn de la zona.

Temes:

Robatoris