Detingut

Enxampat a gran velocitat un conductor drogat que no va tenir mai carnet

L'home va ser captat en un control a Sevilla i posteriorment detingut

poli

poli

1
Es llegeix en minuts

La Policia Local de Castilleja de la Cuesta (Sevilla) ha detingut aquesta matinada un conductor que va donar positiu per consum de drogues i sense carnet de conduir perquè no se l'havia tret mai.

Fonts policials han informat a Efe que el conductor va ser captat en un punt de control i verificació de vehicles, quan els agents van observar que entrava a gran velocitat al carrer principal de la localitat.

Quan els agents li van demanar la documentació el conductor es va mostrar molt nerviós, i va dir que no la portava a sobre i que no recordava les seves dades personals, encara que els agents van registrar el cotxe fins a trobar la cartera i van localitzar el seu DNI, a més de trobar restes d'haixix preparat per al seu consum.

Notícies relacionades

La prova de detecció de drogues va donar positiva en cànnabis i es va constatar que mai havia obtingut el permís de conduir. Davant d'això el detingut va al·legar que se l'estava traient en aquells moments.

Els agents van procedir a instruir les corresponents diligències judicials per un presumpte delicte contra la seguretat viària.