TRÀFIC DE DROGUES

Els Mossos alliberen un home segrestat a Reus

Tres persones van ser detingudes quan anaven a rebre el rescat

mossos

mossos

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els Mossos d'Esquadra van alliberar aquest dilluns a la nit una persona segrestada a Reus i van detenir tres homes presumptament implicats en els fets a prop d'un camp de futbol, han informat aquest dimarts fonts policials.

La víctima sembla que havia sigut segrestada per una banda rival dedicada al tràfic de drogues que li reclamava 30.000 euros per al seu alliberament, i en un primer moment havia segrestat també un germà, encara que el van alliberar, segons publica el diari local 'Delcamp.cat'.

En l'actuació ha participat la unitat d'elit dels Mossos, el Grup Especial d'Intervenció (GEI), a més de la Unitat central de segrestos, que van aconseguir alliberar el retingut i arrestar tres homes de nacionalitat marroquina a prop del camp de futbol del Reus Esportiu.

Notícies relacionades

Segons el mitjà local, el segrest s'emmarca dintre d'una guerra entre bandes que es dediquen al tràfic de drogues a petita escala, i l'actuació policial es va realitzar sobre les 22 hores quan s'havia organitzat un intercanvi de diners per l'ostatge.

En el moment en què van actuar les unitats de Mossos la banda portava la víctima al maleter del cotxe, encaputxat i lligat de mans, a més que havia sigut agredit durant el seu captiveri.