PRESUMPTE CRIM MASCLISTA A MADRID

Detingut un home com a sospitós de matar una dona llançant-la per la finestra

La Policia ha arrestat un home de 57 anys pels fets

zentauroepp18256115 policia nacional171112185509

zentauroepp18256115 policia nacional171112185509

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

La Policia Nacional va detenir divendres passat un home de 57 anys sospitós d'haver matat una dona al seu domicili llançant-la per la finestra, al districte de Barajas. Segons ha explicat una portaveu de la Prefectura Superior de Policia, els fets es van produir divendres a les 5 hores, quan els agents van rebre una trucada alertant de crits i forcejaments en un domicili del carrer Alara, com ha avançatEl Mundo.

Quan la Policia es va personar a l'adreça, van trobar una dona, de 27 anys i de nacionalitat paraguaiana, estesa a la via pública. Immediatament, els agents van intentar reanimar la jove mentre els efectius d'Emergències arribaven al lloc, però finalment la jove va morir a causa de les ferides sofertes.

Notícies relacionades

A continuació, els agents es van dirigir al domicili objecte de la denúncia i van poder comprovar que hi havia signes de forcejament a la vivenda, per la qual cosa van procedir a la detenció d'un home de 57 anys de nacionalitat espanyola. 

En aquests moments, el detingut es troba a disposició judicial després que aquest diumenge, segons ha informatEl Mundo, el jutge li imputés un delicte d'homicidi després de comprovar-se que la jove presentava lesions i contusions que no es corresponien amb les d'una caiguda.