Anar al contingut

Previsió

Torna el fred

Comença un descens de temperatures que es prolongarà tot el cap de setmana

El Periódico

jgarcia36839314 barcelona 11 01 2017 barceloneando fr o un una parada de au170114161035

FERRAN NADEU

Canvi de temps, més propi de l'estació en què estem, i després d'uns dies inusualment càlids en diversos punts. A partir d'aquest dijous, i de manera més notable demà, començarà una baixada de temperatures Catalunya que es prolongarà fins diumenge, quan es començaran a recuperar. Ho anuncia el Servei Meteorològic de Catalunya:

En el conjunt d'Espanya, l'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet) preveu pluja, neu i fred en una gran part de la Península. Les precipitacions s'estendran des del nord-oest a gran part del territori i seran de neu a les muntanyes de la meitat nord, i les temperatures es desplomaran.

Estarà ennuvolat o tapat amb precipitacions abundants a Galícia, àrea cantàbrica i nord de Navarra, localment persistents al litoral cantàbric oriental i febles en entorns dels sistemes muntanyosos de la resta de la Península, encara que tendiran a remetre d'oest a est.

Escassa probabilitat de precipitacions a l'àrea mediterrània, les Balears i l'extrem sud-oest, on hi haurà intervals ennuvolats, mentre que a les Canàries hi haurà intervals de núvols al nord de les illes de més relleu, Lanzarote i Fuerteventura.

La cota de neu se situarà per sobre de 1.500 metres al principi del dia, encara que baixarà fins als 700/1.000 metres al nord-oest, 900/1.000 metres als Pirineus i 1.000/1.200 metres al sud-est.

Les temperatures diürnes baixaran a les Canàries i a la Península, de manera notable en punts de la zona centre, excepte al litoral mediterrani i les Balears, on es mantindran amb pocs canvis.

Temes: Hivern Fred

0 Comentaris
cargando