A Màlaga

En estat molt greu una dona després de ser agredida amb una olla per la seva parella

La víctima ha pogut demanar auxili des del balcó de casa seva, a Estepona

zentauroepp18256115 policia nacional171112185509

zentauroepp18256115 policia nacional171112185509

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La Policia Nacional ha detingut un home aquest dimarts per, presumptament, haver agredit la seva parella amb una olla al municipi malagueny d'Estepona, on viuen, i ara s'estudia la seva presumpta responsabilitat en un delicte d'homicidi en grau de temptativa.

La dona ha sigut primer ingressada a l'Hospital Costa del Sol, al municipi malagueny de Marbella, i després ha hagut de ser traslladada a l'Hospital Regional de Màlaga per ser intervinguda d'urgència al tenir una fractura cranial amb hemorràgia cerebral, segons han informat a Europa Press fonts sanitàries.

Els fets han passat aquest dimarts cap a les 8.40 hores. Emergències 112 Andalusia va rebre un avís del 061 en què s'informava que una dona era en un balcó d'una vivenda de la urbanització Sun Beach, amb el cap ple de sang, segons ha assegurat Emergències 112.

L'avís l'hauria donat un treballador de la urbanització després de veure que la dona demanava ajuda de manera insistent, segons ha informat la Policia Nacional en un comunicat.

Una dotació de la Policia Nacional es va desplaçar fins al domicili i, després d'accedir-hi, van trobar la dona amb una greu ferida al cap i el seu presumpte agressor, han indicat fonts policials.

A la taula del menjador han trobat una olla de cuina impregnada de sang amb què, segons sembla, l'home hauria pegat a la dona a la cuina de l'immoble.

L'home se n'anava de viatge

Notícies relacionades

Així, els agents han detingut l'home, de 45 anys, per la seva presumpta implicació en un delicte d'homicidi en grau de temptativa. En el moment de l'arrest, els agents li han intervingut una mica més de 1.000 euros i un bitllet d'avió, ja que l'arrestat tenia previst viatjar aquest dimecres a Dakar.

Per la seva banda, la dona va ser derivada a l'Hospital Costa del Sol amb un pronòstic molt greu, des d'on ha hagut de ser traslladada en un helicòpter del 061 a l'Hospital Regional de Màlaga cap a les 13.30 hores, per, segons han confirmat fonts sanitàries, ser intervinguda quirúrgicament d'urgència per l'equip de Neurocirurgia, ja que presentava una fractura cranial amb hemorràgia cerebral.