Anar al contingut

DESTACATS DEL DIA

Trump compleix el seu primer any de mandat i altres notícies del dia, en un minut

El Periódico

Trump compleix el seu primer any de mandat i altres notícies del dia, en un minut

JIM WATSON (AFP)

Aquestes són les cinc notícies que has de saber avui:

1) Trump, any u. Analitzem els primers 365 dies de mandat del magnat novaiorquès, que va arribar al poder gràcies a l'onada populista i amb polítiques dissenyades per i per a milionaris. També seleccionem les seves 20 sortides de to més destacades en aquests 12 mesos.


2) Fitch apuja la nota del deute espanyol al nivell que va perdre el 2012. L'agència de qualificació de risc assenyala que l'economia espanyola continua donant mostres de fortalesa.

El ministre d'Economia, Luis de Guindos, a la comissió d'investigació de la crisi al Congrés. / JUAN MANUEL PRATS


3) Dos caps de la Gürtel estiren la manta i inculpen Camps i CostaEl Bigotes i Crespo destapen pagaments en b i facturació falsa al PP valencià.

Álvaro Pérez Alonso, 'el Bigotes', Pablo Crespo i Francisco Correa, dilluns al judici per la Gürtel valenciana a San Fernando de Henares (Madrid). /EFE / FERNANDO ALVARADO


4) Barcelona portarà els creuers al moll Adossat i reformarà el port urbà. L'ajuntament i el Port pacten el disseny de la dàrsena del segle XXI.

El moll Adossat, al fons, on està prevista una nova terminal de creuers. / FERRAN SENDRA


5) Tres llops deambulen pel Pirineu català. Un exemplar ha sigut fotografiat a la serra de Port del Comte, mentre que els altres dos vaguen per zones frontereres a la Cerdanya i el Ripollès.

Imatge del llop captada a la zona del Port del Comte per una de les trampes fotogràfiques instal·lades per la Generalitat. / CONSELLERIA DE TERRITORI I SOSTENIBILITAT

0 Comentaris
cargando