A Granada

Un menor apunyala la seva mare a la mà després de quedar-se sense internet

La fiscalia ha determinat l'ingrés cautelar del nen, de 14 anys, en un centre

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Un jutjat de menors de Granada ha ordenat l'internament cautelar d'un nen de 14 anys que presumptament va agredir amb un ganivet la seva mare a la  al quedar-se sense internet quan jugava una partida a la xarxa.

Fonts judicials han informat a Efe que la decisió, que és provisional i pot ser revisada en funció de l'evolució del menor, ha sigut acordada per la justícia després de la petició formulada per la fiscalia, que li atribueix un possible delicte de lesions.

Els fets van tenir lloc aquesta mateixa setmana quan, segons sembla, el menor va demanar a la seva mare que arreglés internet al quedar-se sense xarxa mentre jugava, moment en què es va posar nerviós i la va agredir amb una ganivetada a la mà.

Notícies relacionades

Amb l'internament cautelar, han afegit les fonts, pretenen avaluar si el menor té algun tipus d'addicció als jocs a través d'internet o un possible problema mental.

Durant la compareixença judicial, a la qual van assistir tant el nen com la mare, aquest es va mostrar molt afectat i va mostrar el seu penediment pels fets, un succés que avança avui el diari Ideal, i també va assegurar que podria ser víctima d'assetjament escolar.