COMUNITAT DE MADRID

Detingut quan anava a fugir en avió el presumpte autor de l'atropellament mortal d'una noia a Madrid

Arrestat en un vol que es disposava a sortir cap a Buenos Aires

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Agències

La Policia Nacional ha detingut a l'aeroport madrileny de Barajas i dins d'un avió a punt de sortir en direcció a l'Argentina un home de nacionalitat paraguaiana com a presumpte autor de l'atropellament mortal d'una noia de 17 anys en una carretera de la localitat madrilenya de Fuente el Saz de Jarama.

Segons han informat fonts policials, el detingut és un ciutadà paraguaià, de 53 anys i veí de Pozuelo de Alarcón, que ahir a la nit a les 23.55 hores estava a bord d'un vol que es disposava a enlairar-se amb destí a Buenos Aires.

El seu arrest ha sigut possible gràcies a la col·laboració ciutadana d'un veí de Pozuelo de Alarcón que va facilitar informació sobre aquesta persona com a possible autora de l'atropellament mortal, i posterior fugida, a l'altura del quilòmetre 3,800 de la carretera M-117.

L'atropellament

Un conductor que circulava ahir al matí per aquesta via va descobrir el cos de la menor en una cuneta. La víctima vivia en una urbanització del municipi de Ribatejada i es disposava a agafar un autobús per anar a l'institut.

Notícies relacionades

L'equip de la Policia Judicial de la Guàrdia Civil de Paracuellos i agents del Destacament de Trànsit de Buitrago de Lozoya es van fer càrrec de la investigació, encara que des del primer moment la hipòtesi era la de l'atropellament per les lesions de la noia.

La comandància de la Guàrdia Civil de Madrid ha informat que el cotxe amb què el detingut va atropellar la noia és de la marca Mercedes i ja ha sigut localitzat en un poble de Guadalajara.