Anar al contingut

DESTACATS DEL DIA

Pensionistes a l'espera i altres notícies del dia, en un minut

El Periódico

Pensionistes a l'espera i altres notícies del dia, en un minut

Miguel Lorenzo

Aquestes són les cinc notícies que has de saber avui:

1/ Pensionistes a l'espera. Els jubilats reben l'alça de 2,3 euros al mes amb l'expectativa d'una reforma paralitzada. Els afectats recorren a trucs per estirar la paga, que en un 60% dels casos és inferior a 1.000 euros.


2/ Puigdemont ignora les peticions de realisme de PDECat i ERC. L'expresident reclama "no subvertir" el mandat de les urnes amb debats reglamentaris. Mas apel·la al pragmatisme ideològic i Rovira demana aliances més enllà de l'independentisme.

3/ Xarlatans que prometen un món sense càncer. Un grup de naturòpates qüestiona l'efectivitat de teràpies oncològiques com la químio i la radioteràpia. El col·lectiu sanitari havia denunciat l'acte, que anunciava que hi ha informació que els metges "no expliquen".

4/ El turisme més rendible aparta Barcelona de les seves rutes. El sector alerta de la pèrdua de visitants de poder adquisitiu mitjà-alt, davant el reclam dels preus low cost. La baixada de facturació d'hotelers, restauradors i serveis contrasta amb el lleu descens oficial de turistes des d'octubre.

5/ El Madrid torna a caure i suma la seva tercera derrota al Bernabéu (0-1). El Vila-real remata l'equip blanc amb un gran gol de Fornals en un contraatac al minut 87 el dia que el Girona s'exhibeix davant el Las Palmas (6-0).

0 Comentaris
cargando