Apareix en una platja de Marbella el cadàver d'una dona

Els indicis apunten que el cos és el d'una britànica desapareguda el 2 de gener després d'un episodi de maltractaments

a

a

1
Es llegeix en minuts

El cadàver d'una dona ha sigut localitzat aquest matí a la platja El Ancón de Marbella (Màlaga) i, en principi, les seves referències físiques corresponen a la ciutadana britànica que buscava la Policia Nacional i que va desaparèixer el 2 de gener en aquesta localitat.

Fonts policials han indicat a Efe que, encara que tot apunta que es podria tractar d'aquesta dona, Rebecca Muldoon, de 35 anys, cal esperar a l'autòpsia per confirmar la seva identificació i la causa de la mort.

Imatge de Rebeca Muldoon, la dona que va desaparèixer el 2 de gener a Marbella.

Cap a les 8.30 hores un ciutadà que passejava per aquesta platja, per la zona coneguda com a Víctor Beach, ha avisat la forces de seguretat sobre la troballa d'un cos sense vida a la platja i, segons la policia, el cadàver no presenta signes de violència externa.

Notícies relacionades

Hores després, al voltant de les 10.45 hores, s'ha procedit a l'aixecament del cos davant la presència d'efectius policials i l'autoritat judicial.

La desaparició de la britànica va tenir lloc el 2 de gener a Marbella, després d'abandonar a la casa familiar els seus dos fills menors, de 8 i 11 anys, i després d'un suposat episodi de maltractaments per part de la seva parella. L'home va ser arrestat per la policia, però ella es va negar a denunciar-lo i a declarar davant les autoritats.