Maltractament animal

Indignació a Austràlia per la troballa d'un coala clavat a un pal

De moment es desconeix si va ser collat viu o ja estava mort quan el van col·locar

zentauroepp41555726 180111094329

zentauroepp41555726 180111094329

1
Es llegeix en minuts
Sydney

Les autoritats d'Austràlia han obert una investigació per aclarir les causes de la mort d'un coala que va aparèixer clavat a un pal en un parc del nord-est del país, informen avui mitjans locals.

El cadàver de l'animal va ser trobat amb traumatisme, encara que es desconeix si és la causa que va provocar la mort del marsupial, va apuntar la Societat Reial per a la Prevenció de la Crueltat contra els Animals (RSPCA) al diari Sydney Morning Herald.

Els serveis de rescat van actuar després de rebre una denúncia anònima sobre la presència d'un coala ferit al mirador del parc Broolo, a prop de la Costa Central de l'estat australià de Queensland.

Un treballador municipal, reporta el canal ABC, va trobar l'exemplar collat a un pal i la Policia de Queensland intenta determinar els autors de l'incident.

"No sabem si l'animal estava mort quan el van col·locar o si es tracta d'una broma macabra, els treballadors de (departament de) vida silvestre ho estan investigant", va declarar el Darren Edwards, sergent de la policia de Sunshine Coast.

L'informe de l'autòpsia, feta per membres de la RSPCA, es coneixerà aquest dijous a la tarda.

Notícies relacionades

La imatge post mortem de l'animal va ser publicada a Facebook per l'organització per al rescat de coales a Queensland abans de fer-se viral al país oceànic.

Usuaris a les xarxes van denunciar la presumpta tortura contra l'animal que alguns van qualificar d'acte "fastigós" i "més que diabòlic".