PEDERÀSTIA

Detinguda una dona alemanya per vendre el seu fill de 9 anys per ser violat

Hi ha un espanyol entre els cinc abusadors identificats i detinguts, amb qui la mare de la víctima contactava per internet

ealos35044439 german interior minister thomas de maiziere is seen during h180111191852

ealos35044439 german interior minister thomas de maiziere is seen during h180111191852 / FABIAN BIMMER

1
Es llegeix en minuts

La policia alemanya ha informat avui a Friburg (Baden-Württemberg) de la detenció d'una mare acusada d'haver venut per internet, reiteradament i durant dos anys, el seu fill de 9 anys per ser violat i altres abusos sexuals.

L'operació policial, que va començar al setembre, va acabar amb la detenció de la dona, de 47 anys, i el seu company sentimental, de 37 anys, així com amb l'arrest de quatre homes, entre ells un espanyol de 32 anys, que va ser arrestat a Espanya i ja és a Alemanya en presó preventiva.

Aquests quatre homes tenen entre 32 i 49 anys, diferents nacionalitats i van ser arrestats en tres països.

Tots sis estan acusats d'haver infringit "greus abusos sexuals" sobre el menor, segons una portaveu de la policia del land de Baden-Württemberg.

Segons l'Oficina d'Investigació Criminal (LKA) d'aquest estat federat, es tracta del "cas més greu d'abusos sexuals que han abordat els investigadors fins ara a Baden-Württemberg".

La policia, que va obrir la investigació arran d'un avís anònim a la tardor, va arrestar a penes cinc dies després la parella, que des del setembre passat està en presó preventiva.

A continuació es va dedicar a buscar altres agressors i detenir la resta de sospitosos amb la col·laboració de forces de seguretat estrangeres.

La víctima està des de la tardor sota la protecció dels serveis socials, ha indicat la policia.

D'acord amb la investigació en curs, tant la mare com el seu company, que tenia antecedents per delictes similars, van abusar sexualment del nen, a més d'oferir-lo a altres homes per ser violat.

Notícies relacionades

La situació de "martiri", segons la investigació, es va allargar des del 2015 fins a la tardor de l'any passat, i les violacions es van materialitzar tant a Friburg com a altres llocs on es concertaven les trobades.

Un dels homes detinguts, del nord d'Alemanya, va viatjar almenys en una ocasió fins a Karlsruhe, al sud, per a la cita i en el moment de la detenció portava diversos instruments per lligar el nen i presumptament cometre fantasies homicides pederastes.