Presó per a l'home que va matar la seva dona a Sant Adrià

zentauroepp41419160 pla tres quarts d algunes de les ve nes amb espelmes durant 171227085927

zentauroepp41419160 pla tres quarts d algunes de les ve nes amb espelmes durant 171227085927 / Laura Busquets

1
Es llegeix en minuts

El Jutjat de Violència sobre la Dona de Badalona (Barcelona) va decretar dijous presó provisional, comunicada i sense fiança per al detingut per presumptament assassinar la seva dona a Sant Adrià de Besòs.

Segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), la titular del jutjat ha rebut aquest dijous el detingut, que s'ha negat a declarar, per la qual cosa s'ha acordat la mesura cautelar de presó.

La causa al jutjat contra aquest home, que va ser detingut poques hores després del crim, està oberta per delicte d'assassinat, segons ha indicat el TSJC.

Cadàver semienterrat

L'assassinat es va produir el dia de Nadal i poc després el cadàver es va trobar semienterrat al costat de les vies del tren de Sant Adrià de Besòs -l'avís s'havia rebut a les 21 hores-.

Notícies relacionades

Dimarts a la matinada, els Mossos d'Esquadra de la comissaria de Badalona van detenir el seu marit, de 34 anys i de nacionalitat espanyola, com a presumpte autor d'un delicte d'homicidi.

La dona havia denunciat dues vegades en les últimes sis setmanes el seu marit, tot i que no va voler continuar amb cap de les denúncies i la Fiscalia no va sol·licitar cap mesura cautelar, per la qual cosa no s'havia acordat cap mesura contra ell.