SABOTATGES A L'AP-7

El detingut per punxar les rodes a 50 camions és un mosso d'esquadra

L'agent està de baixa des del setembre i se li imputa un delicte contra la seguretat del trànsit i danys

zentauroepp41197343 5 12 2017   camion a l ap7 a l al ada de mollet del vall s  171219105027

zentauroepp41197343 5 12 2017 camion a l ap7 a l al ada de mollet del vall s 171219105027 / ANNA MAS TALENS

1
Es llegeix en minuts
J. G. Albalat
J. G. Albalat

Redactor

Especialista en judicials

Ubicada/t a Barcelona

ver +

L'home detingut dimarts per punxar, presumptament, les rodes a uns 50 camions a l'AP-7 és un agent dels Mossos d'Esquadra, segons ha confirmat la mateixa policia catalana. L'arrestat, de 51 anys i veí de Montmeló, està de baixa des del setembre i ha sigut suspès de les seves funcions. Se li imputen delictes contra la seguretat del trànsit i danys. Els investigadors conclouen que el detingut, que va actuar sol, va cometre els fets de manera intencionada i premeditada. La investigació continua oberta per aclarir els motius pels quals va actuar aquest individu, que aquest dimecres passarà a disposició judicial.

Notícies relacionades

El primer cas va passar l'1 de desembre quan diversos objectes metàl·lics que van aparèixer a la calçada van punxar les rodes a 13 camions. Això va causar complicacions en aquesta artèria viària. Aquesta acció va passar cap a les quatre de la matinada d'aquell dia i va afectar entre el quilòmetre 136 i 149 en sentit sud. 

En un primer moment es va creure que les punxades a les rodes s'havien produït perquè un altre camió que portava peces metàl·liques havia perdut part de la càrrega a la calçada. El segon, amb 30 camions afectats, va tenir lloc el dia 5 i ja es va obrir una investigació al sospitar que es podia tractar d'un sabotatge. Van rebre un avís cap a la una de la matinada després que 30 camions patissin punxades a les rodes en aquesta autopista al seu pas per les comarques del Vallès Oriental i el Vallès Occidental.