d'entre 9 i 12 anys

Un grup de nens brasilers apedreguen el Pare Noel al quedar-se sense caramels

"Van començar a córrer darrere nostre insultant-nos", va explicar un dels ajudants que l'acompanyava

BOR209. BURDEOS (FRANCIA), 05/12/2017.- Un hombre disfrazado de Papá Noel saluda a los visitantes hoy, martes 05 de diciembre de 2017, en un mercado de Navidad en Burdeos (Francia). EFE/CAROLINE BLUMBERG

BOR209. BURDEOS (FRANCIA), 05/12/2017.- Un hombre disfrazado de Papá Noel saluda a los visitantes hoy, martes 05 de diciembre de 2017, en un mercado de Navidad en Burdeos (Francia). EFE/CAROLINE BLUMBERG / CAROLINE BLUMBERG (EFE)

1
Es llegeix en minuts
Efe

Un grup de nens van decidir apedregar el Pare Noel quan aquest es va quedar sense caramels per repartir durant una desfilada nadalenca al municipi d'Itatiba, a l'estat brasiler de São Paulo.

El Pare Noel recorria els carrers de la localitat, a l'altura del barri de Porto Seguro, i en un moment donat se li van acabar els caramels, cosa que va indignar set nens, d'entre 9 i 12 anys, que no van dubtar a reaccionar llançant-li pedres.

"Van començar a córrer darrere nostre insultant-nos i tirant-nos pedres i caramels", va explicar al portal UOL un dels ajudants que acompanyava el Pare Noel.

Cap dels voluntaris que participaven en la desfilada, inclòs el Pare Noel, va resultar ferit. D'acord amb el citat mitjà, l'incident ja s'havia repetit altres anys al mateix barri.

La tradicional desfilada la protagonitza el conegut com a Pare Noel Luizao, amo d'una funerària que des de fa anys, per aquestes dates, reparteix caramels entre els més petits del municipi paulista.

El Pare Noel tornarà

El Pare Noel en qüestió no va voler parlar amb els mitjans de comunicació però en el seu perfil de les xarxes socials va lamentar els fets i va afirmar que fins al dia 25 "intentarà passar per l'avinguda principal" per seguir repartint caramels.

"Desgraciadament en aquell moment els caramels es van acabar", va manifestar, al mateix temps que va demanar la col·laboració dels veïns perquè ajudin a recollir dolços i els donin per repartir-los.

Notícies relacionades

"Continuarem amb fe amb aquesta tradició que alegra tant tots els habitants d'Itatiba", va afegir.

Per la seva banda, l'alcaldia d'Itatiba va dir en una nota que no tenia coneixement de l'agressió al Pare Noel Luizao i el seu equip, i es va limitar a dir que la localitat compta per aquestes dates amb Pares Noel voluntaris que "recorren els barris de forma independent, sense cap vincle amb l'Administració". 

Temes:

Nens Brasil Nadal