Els Mossos investiguen la troballa d'un cadàver en un bosc de Mont-roig del Camp

El cos està en avançat estat de descomposició, però podria tractar-se d'un crim

zentauroepp40077967 barcelona 12 9 2017  alarma en la sagrada familia por furgon171129090940

zentauroepp40077967 barcelona 12 9 2017 alarma en la sagrada familia por furgon171129090940

1
Es llegeix en minuts

Els Mossos d'Esquadra investiguen la mort d'una persona de qui s'ha trobat avui el cadàver, en avançat estat de descomposició, en una zona boscosa del terme municipal de Mont-roig del Camp (Baix Camp), segons ha informat la policia catalana.

El mal estat en què es troba el cadàver dificulta la feina dels investigadors per descobrir les causes de la mort, que tot apunta que podria ser violenta a falta de les proves forenses que ho confirmin.

El cadàver, que està en avançat estat de descomposició, ha sigut trobat en un bosc de Mont-roig del Camp aquest matí cap a les 10.20 hores per un grup de caçadors, que han informat de la troballa els serveis d'emergències.

L'àrea d'investigació criminal del Camp de Tarragona dels Mossos d'Esquadra ha assumit la investigació i han desplaçat agents de la policia científica al lloc on s'ha trobat el cadàver per examinar-lo amb l'objectiu d'identificar-lo i recollir mostres que permetin aclarir les causes de la mort.

Notícies relacionades

Paral·lelament, un jutge de guàrdia ha obert diligències per investigar la mort i ha decretat el secret de sumari en relació amb la investigació.

En les pròximes hores està previst que es practiqui l'autòpsia al cadàver, per determinar l'hora i les circumstàncies de la mort i tractar de confirmar si la mort va tenir una causa violenta.