Un veí de Salou

Enxampat per parlar pel mòbil un conductor begut, drogat i amb el carnet suspès

Va ser interceptat en un control en la A-7, va fugir i va ser finalment detingut

mossos

mossos

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els Mossos d'Esquadra han detingut a Tarragona un conductor begut, drogat i amb el carnet suspès i l'han denunciat per conducció temerària i trencament de condemna.

Segons ha informat la policia catalana, una patrulla de trànsit, amb un vehicle no logotipat, que participava ahir al migdia en un dispositiu de prevenció de distraccions al volant, va veure un conductor que parlava pel telèfon mòbil a l'autovia A-7.

Li van fer senyals perquè els seguís, però quan eren al carril de sortida de l'autovia, el detingut va fer una maniobra brusca i va fugir.

El vehicle va ser interceptat després quan intentava incorporar-se a la N-340 i els agents van comprovar que el conductor tenia suspès el permís de conduir durant 28 mesos per una ordre del Jutjat d'Instrucció número 2 de Tarragona.

Notícies relacionades

En la prova d'alcoholèmia va donar positiu -duplicava la taxa permesa-, i també va donar positiu en drogues per consum de cocaïna.

El detingut, de 53 anys, de nacionalitat marroquina i domiciliat a Salou (Tarragonès), ja ha passat a disposició judicial.