SUCCÉS A CANGAS DE ONÍS

Mor l'autor de l'atracament amb ostatges en un banc asturià després de disparar-se un tret

El delinqüent s'ha suïcidat després d'alliberar les tres persones que continuaven retingudes a l'interior

Un atracament amb ostatges acaba amb un assaltant detingut i un altre de mort després de disparar-se un tret / ATLAS VÍDEO / FOTO: EFE

1
Es llegeix en minuts

L'atracador de la sucursal bancària de Cangas de Onís que s'ha disparat un tret després de deixar en llibertat els tres ostatges ha mort, segons fonts de la investigació. L'assaltant, J. C. S. G., nascut a Miranda de Ebro (Burgos) el 1957, s'ha disparat poc després de deixar en llibertat els tres ostatges que continuaven retinguts a l'interior des de primera hora del matí, dues treballadores i un client.

L'altre atracador, identificat com a J. M. S. V. i també nascut a la localitat burgalesa el 1974, ja havia sigut detingut pels agents quan intentava abandonar la sucursal, en un tiroteig en què ha resultat ferit de bala en un braç un guàrdia civil.

Els fets han tingut lloc poc després de les nou del matí en una sucursal bancària de Liberbank situada a l'avinguda de Covadonga, en ple centre de la ciutat. Ha sigut una dona que es disposava a entrar a la sucursal poc després dels atracadors la que ha donat l'avís al 112 a l'adonar-se de la situació.

Trets

Notícies relacionades

Testimonis presencials han explicat que els dos atracadors han sortit de l'oficina bancària i un d'ells ha començat a disparar contra els agents desplaçats al lloc. Els guàrdies civils han respost amb diversos trets i han aconseguit arrestar-ne un, mentre que l'altre ha aconseguit atrinxerar-se a l'interior de l'oficina.

Els agents li han facilitat un telèfon mòbil per posar-lo en contacte amb un negociador que l'ha convençut que deixés en llibertat els tres ostatges, i després s'ha disparat un tret que li ha provocat ferides que finalment han acabat amb la seva vida, han apuntat fonts de la Guàrdia Civil.