A Cuevas del Almanzora

Un home mata la seva dona a Almeria i se suïcida

La parella tenia una nena de 8 anys que no era al domicili

zentauroepp40641236 almeria171022142316

zentauroepp40641236 almeria171022142316 / Carlos Barba

1
Es llegeix en minuts

Un home ha matat la seva dona i després s'ha suïcidat a la pedania de Burjulú de Cuevas del Almanzora (Almeria), fets dels quals ha avisat per un missatge telefònic a una amiga abans de treure's la vida.

Fonts del 112 d'Andalusia han informat a Efe que avui cap a les 09.20 hores la dona que ha rebut aquest missatge ha donat la veu d'alerta del que passava, per la qual cosa han sigut mobilitzats la Guàrdia Civil, la Policia Local i el 061.

L'home, d'origen bolivià, s'ha penjat, i de moment no ha transcendit com ha mort la dona, natural del Paraguai, segons fonts policials i de la Subdelegació del Govern.

La parella tenia una nena de 8 anys que no es trobava al domicili perquè era en un altre municipi amb uns familiars.

Notícies relacionades

Fins al lloc s'han traslladat agents de la Policia Local i Policia Judicial de la Guàrdia Civil, que investiguen els fets.

La coordinadora provincial de l'Institut Andalús de la Dona (IAM), Francisca Serrano, ha indicat que no hi ha denúncies prèvies per maltractaments i ha condemnat els fets, a més d'instar a denunciar aquest tipus de casos per poder articular les eines necessàries per combatre la violència masclista.