A Vinaròs

Detinguda per pagar-se el casament i la lluna de mel amb la targeta d'una amiga

L'arrestada va fer 22 càrrecs per un import total de 6.227 euros

recurso-1-guardia-civil

recurso-1-guardia-civil

1
Es llegeix en minuts
Efe

Agents de la Guàrdia Civil han detingut una dona, veïna de Vinaròs (Castelló), com a suposada autora d'un delicte continuat d'estafa per pagar-se el casament i el viatge de nuvis i fer compres fraudulentes per un valor total de 6.200 euros amb la targeta de crèdit d'una amiga.

L'actuació va començar a mitjans del mes de setembre quan els guàrdies civils van tenir notícia que una veïna d'aquesta localitat havia tingut uns càrrecs fraudulents a la seva targeta de crèdit.

Segons informa la Guàrdia Civil, en la investigació es va comprovar que l'ara detinguda era amiga de la denunciant i que, a causa de la relació que les unia, sabia el PIN de la targeta.

Notícies relacionades

L'arrestada va fer 22 càrrecs per un import total de 6.227 euros, que incloïen el pagament del seu casament, el reportatge fotogràfic de la celebració, regals i el viatge de nuvis, a més d'altres pagaments en diferents establiments de Vinaròs i Benicarló i reintegraments en caixers.

Tant la detinguda com les diligències instruïdes han sigut posades a disposició del Jutjat d'Instrucció número 5 de Vinaròs.