Un home apunyala un discapacitat en un autobús de Barcelona

L'agressor, detingut, va atacar diumenge a Vallvidrera la víctima, que està fora de perill

zentauroepp40559515 bus171016132841

zentauroepp40559515 bus171016132841

1
Es llegeix en minuts

Un home d'entre 50 i 55 anys va ser detingut aquest diumenge pels Mossos després que apunyalés un discapacitat en un autobús de Barcelona, de 25 anys. L'agressor va atacar fins a cinc vegades amb arma blanca el jove, que està fora de perill.

Els Mossos han detingut l'agressor després que rebessin un avís del que havia passat a les vuit del vespre tocades. Segons sembla, els fets van tenir lloc al número 21 del camí de Mas Sauró, un punt de la ruta de l'autobús 118, un bus de barri que circula per Vallvidrera. No se saben les causes de l'atac, ja que segons sembla l'agressor no coneixia la víctima. 

El que sí que és clar és que l'atac va estar precedit d'una discussió entre tots dos. No es descarta que tots dos fossin usuaris d'alguns centres que són a la zona i que atenen discapacitats.

Sols a l'autobús

Segons fonts dels Mossos, l'atac va tenir lloc a les 20.30 tocades. El 118 és un autobús de barri que circula entre Vallvidrera, sortint de la plaça que porta el mateix nom, i Mas Gumbau. Té diverses parades al camí de Mas Sauró, una de les quals en el punt en què hi ha una residència per a discapacitats intel·lectuals, els responsables de la qual van preferir no comentar el que havia passat tot i confirmat que havia tingut lloc. També Transports Metropolitans de Barcelona (TMB), l'empresa responsable de la línia d'autobusos, va optar per no comentar l'atac i remetre a la informació facilitada pels Mossos sobre la qüestió.

Notícies relacionades

En el moment en què es va produir l'agressió, al bus, que a Vallvidrera, els dies festius com aquest diumenge acaba el servei abans de les nou del vesore, només hi havia a l'interior l'agressor, la víctima i la conductora del vehicle. Ella va poder assistir a com l'home apunyalava en cinc ocasions el jove: dos al tòrax, dos al braç esquerre i una en una cama.

El discapacitat va ser ingressat a l'Hospital Clínic de la capital catalana, i les fonts policials reiteren que no es tem per la seva vida, malgrat que la foto de com va quedar l'autobús deixa en evidència que va perdre una quantitat considerable de sang.