Tercer dia

Segueix tancat el trànsit ferroviari a Múrcia per les destrosses a les vies

De moment no hi ha previsió de restabliment del servei

zentauroepp40409974 gra199 murcia  04 10 2017   los actos vand licos registrados171005093156

zentauroepp40409974 gra199 murcia 04 10 2017 los actos vand licos registrados171005093156 / Marcial Guillen

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Barcelona

L'administrador ferroviari Adif manté aquest divendres tallat el trànsit a les connexions de la ciutat de Múrcia amb Cartagena, Alacant, Madrid i Barcelona a conseqüència de les destrosses a la via i els sistemes de seguretat provocades dimarts a la nit, ha informat la Delegació del Govern.

Es tracta del tercer dia consecutiu sense circulació de trens a la capital de la regió, i es manté el pla alternatiu de trasllat de viatgers en autobusos.

Un grup violent va protagonitzar dimarts a la nit actes vandàlics a la línia fèrria entre l'estació murciana del Carmen i El Reguerón, amb contenidors, travesses i subjeccions incendiades i nombrosos elements de senyalització viària arrencats, entre altres desperfectes. Com a conseqüència, es va haver d'aturar el trànsit.

Notícies relacionades

Les protestes van tenir lloc en el marc de la concentració de veïns del barri de Santiago el Mayor que demanen el soterrament de la xarxa ferroviària i s'oposen a l'obertura d'una línia provisional en superfície per a l'entrada de l'AVE i la resta de trens a la ciutat.

Segons les fonts, Adif mantindrà aquest divendres els treballs de reparació de les vies i, de moment, no hi ha previsió de restabliment del trànsit.