Anar al contingut

MADRID

Fuga massiva al CIE d'Aluche a Madrid: s'escapen 46 interns, dels quals ja se n'han detingut 29

El grup va agredir dos policies i es va escapar

El Periódico / Agències

undefined35960879 madrid 19 10 2016 sociedad motin en el cie de aluche en la161019132858

AGUSTIN CATALAN

Un total de 46 interns del Centre d'Internament d'Estrangers (CIE) d'Aluche, a Madrid, es van fugar ahir a la nit de les instal·lacions després de forçar la porta d'entrada i la Policia ja n'ha detingut 29, que tornen a ser a les instal·lacions, han informat des de la Prefectura Superior de Policia de Madrid.

Aquest dissabte cap a les 21.20 hores, el CIE va alertar la Policia que un grup d'interns s'havien fugat. Es tractava de 46 persones, de nacionalitat algeriana, que eren al pati i que van fugir després de forçar tots junts la porta de les instal·lacions. En la fugida van agredir dos policies, que van patir contusions lleus.

Com a conseqüència, la Policia va activar el dispositiu de localització a l'exterior, i s'hi van desplaçar la Unitat d'Intervenció Policial (UIP), els antiavalots, així com la Unitat de Prevenció i Reacció (UPR) i vehicles de seguretat ciutadana.

Dels 46 interns fugats, ahir se'n van detenir 29, que van ser reintegrades al centre, i falten per localitzar-ne 17 més, a qui se segueix buscant.

0 Comentaris
cargando