Al barri de Bellavista

Desapareguda a Sevilla una dona embarassada i la seva filla de 6 anys

La policia busca la seva actual parella, un home amb antecedents policials

desaparecidas

desaparecidas

1
Es llegeix en minuts
Agències / Sevilla

Una dona de 26 anys i la seva filla de 6 anys estan desaparegudes des de dissabte passat, quan van abandonar el seu domicili al barri de Bellavista de Sevilla. Es dona la circumstància que la dona està embarassada de tres mesos i la filla porta un braç enguixat, segons ha informat la família.

El jutjat d'instrucció número 19 de Sevilla ha assumit la causa per la desaparició i ha decretat el secret de les actuacions. Segons fonts policials, també continua desapareguda l'actual parella de la dona, un home de 55 anys de nacionalitat turca i amb antecedents penals, a qui la policia té identificat i intenta localitzar.

Va ser l'exparella de la dona i pare de la nena qui va donar la veu d'alarma a la família quan la seva exdona no es va presentar a la cita que tenien per deixar-li la nena i no contestava al telèfon.

La família va decidir llavors entrar al domicili i va comprovar que havia deixat el dinar a mig fer i només faltava la bossa d'ella.

Notícies relacionades

La mare de la noia i altres familiars van estar ahir declarant a la Prefectura Superior de Policia de Sevilla i van explicar que no coneixien la nova parella de la dona.

La policia no descarta cap hipòtesi i actualment treballa en la localització de l'actual nòvio de la dona, a més de la recerca de la mare i la filla.